Op school kan elk kind een gevarieerde en lekkere maaltijd krijgen dat zorgvuldig bereid wordt met dagverse ingrediënten. Hiervoor wordt samengewerkt met Hanssens Catering. De betaling gebeurt op het einde van de maand via de schoolrekening. In de prijs voor de warme maaltijd is inbegrepen: soep, vlees of vis, aardappelen, groenten, water. Wie dit wenst kan zijn boterhammen van thuis meebrengen en (met of zonder soep) opeten in de refter.

De prijzen in de scholengemeenschap SIRH zijn in alle scholen dezelfde. Enkel in onze school wordt voor dezelfde prijs tevens een dessert gegeven. Dit betekent dat alle 'warmeters' elke week gratis een dessert krijgen.

warme maaltijd kleuter 4,00 EUR
warme maaltijd lager 4,25 EUR
eigen boterhammen en soep 1,75 EUR
eigen boterhammen (gebruik refter) 1,05 EUR

De maaltijden worden in het begin van het schooljaar opgevraagd. Enkel bij de leerlingen die geen vast schema hebben wordt een maaltijdkaart gebruikt. De maaltijdkaart verloopt digitaal via smartschool.
Wekelijks wordt er een link verstuurd naar de ouders met de digitale maaltijdkaart. Die kan iedere week van de vrijdag tot de donderdag ingevuld worden voor de week nadien.

Gelieve de brooddoos van uw kind te naamtekenen. Blik wordt geweerd op school. Brikjes (melk, fruitsap) mogen wel. We bevelen herbruikbare drinkflessen aan.

Wie ziek is, of om een of andere reden niet op school kan zijn, verwittigt de directie voor 8.45.
Indien uw kind meerdere dagen ziek is, graag de vermoedelijke duur van de afwezigheid te melden of de school dag per dag te verwittigen. Indien de directie niet tijdig verwittigd wordt, rekent de school de maaltijd aan.

Het menu kan je hieronder zien. Indien dit niet duidelijk genoeg is kan je via deze link klikken naar de website.
De allergenen kan je terugvinden onder infoknoppen.
Het menu hangt ook uit in de refter (centrum en Brandhoek) en in de infokast aan de ingangen van de school.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Nieuwtjes (bekijk alle)

Hospitaalstraat 13, Vlamertinge 057 209 760